8 راهكار ساده برای مدیریت پسماندهای خانگی
سرانه تولید پسماند در كشور آنقدر بالا است كه بر مبنای اعلام اداره كل محیط زیست استان تهران، هر تهرانی در سال بیشتر از ۳۱۰ كیلوگرم پسماند شهری تولید می كند همینطور روزانه نزدیك به ۸۵۰۰ تن پسماند در شهر تهران تولید می شود كه از این میزان حدود ۶۵ درصد آنها زباله های «تر» هستند.
به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا، در کشور ما روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی تولید می شود که از این میزان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد پسماند خشک قابل بازیافت است که تنها ۹ درصد آن وارد چرخه بازیافت می شود. درحالی سرانه تولید پسماند در کشور ما از سایر نقاط جهان بالاتر است که با رعایت برخی نکات ساده می توان میزان تولید پسماندهای عادی را کنترل و به سلامت خود و محیط زیست کمک نماییم. در ادامه ۸ نکته که «کمپین بعد از این» به آنها اشاره کرده، آورده شده است.
*پیش از خیس کردن ظروف کثیف، باقی مانده مواد غذایی را درون سبد آبگیری بریزید.
*هنگام شستن ظروف غذا سبد آبگیری را خارج از سینک و دور از جریان آب قرار دهید.
*از تخلیه بلافاصله سبد آبگیری پر شده پرهیز کنید تا رطوبت اضافی آن تخلیه و تبخیر شود.
*تا حد امکان مواد غذایی درون بسته بندی های شیشه ای، پلاستیکی و فلزی را تا آخر مصرف کنید.
*کمی آب درون بسته بندی های شیشه ای، پلاستیکی و فلزی مواد غذایی بریزید و با چند تکان بدنه داخلی ظرف را تمیز کنید.
*از آب خاکستری (فاضلاب خانگی به جز خروجی سرویس بهداشتی ) می توان برای شست و شوی بسته بندی و خیس کردن ظروف غذای نهار یا شام بهره برد.
* بعد از این از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی استفاده نکنیم.
*برای نظافت منزل از دستمال های پارچه ای قابل شست و شو استفاده نماییم.
منبع: بیمه خانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب