روز جهانی غذا،

نیمی از جمعیت جهان در فقر غذای سالم

نیمی از جمعیت جهان در فقر غذای سالم

بیمه خانه: خراسان رضوی بیش از نیمی از جمعیت جهان توانایی پرداخت هزینه رژیم غذایی سالم را ندارند.


به نقل از ویفروم، مراسم‌ وز جهانی غذا که در ۱۶ اکتبر برگزار می شود، یادآوری سالیانه است که ناامنی غذایی و سوء تغذیه همچنان گسترده شده و به سبب طیف وسیعی از تهدیدات، همچون تغییرات آب وهوایی، تورم، درگیری های ژئوپلیتیکی و غیره، درحال بدتر شدن است. در اینجا آنچه باید در مورد روز جهانی غذا بدانید این است که چرا این روز با اهمیت تر از همیشه شده است.
طبق گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) در سال ۲۰۲۰، بیش از ۳ میلیارد نفر قادر به پرداخت هزینه یک رژیم غذایی سالم نبودند که ۱۱۲ میلیون نفر بیش از سال ۲۰۱۹ است و بیشتر کشورهایی که توانایی پرداخت یک رژیم غذایی سالم را ندارند در آسیا زندگی می کنند.
بیش از ۹۰ درصد از کسانی که در جنوب صحرای آفریقا هستند نیز نمی توانند یک رژیم غذایی سالم داشته باشند و با تشدید تغییرات آب وهوایی و افزایش تقاضا برای غذا با افزایش جمعیت، بهبود زیرساخت های کشاورزی بسیار مهم خواهد بود.
گرسنگی و سوءتغذیه مشکلاتی هستند که هر روز میلیونها نفر را درگیر خود می کنند.
بگفته فائو، رژیم غذایی سالم، رژیمی است که نیازهای انرژی روزانه همین طور نیازهای موجود در دستورالعمل های غذایی و رژیم غذایی به وجود آمده ازطریق یک کشور را برآورده کند.
بیش از نیمی از جمعیت در ۵۲ کشور، قادر به پرداخت هزینه یک رژیم غذایی سالم نیستند. بیشتر آنها در آفریقا هستند و بقیه در سراسر آسیا، اقیانوسیه و قاره آمریکا قرار دارند.
در مقابل، در چهار کشور آذربایجان، ایسلند، سوئیس و امارات متحده عربی، همه می توانند یک رژیم غذایی سالم داشته باشند. این تصویر برای بیشتر کشورهای اروپایی و توسعه یافته با درآمد بالا مشابه است، جایی که بیش از ۹۵ درصد از جمعیت می توانند یک رژیم غذایی سالم داشته باشند.
وقتی درصدها به اعداد تبدیل شوند، آسیا با ۱.۸۹ میلیارد نفر، بیشترین تعداد افرادی را دارد که توانایی پرداخت یک رژیم غذایی سالم را ندارند که از این تعداد ۹۷۳ میلیون نفر تنها در هند هستند.
یک میلیارد نفر نیز در آفریقا و حدود ۱۵۱ میلیون نفر در قاره آمریکا و اقیانوسیه زندگی می کنند.


در صورتیکه گرسنگی یک نگرانی در سراسر جهان است اما در آفریقا شدیدتر است. در خیلی از کشورهای جنوب صحرای آفریقا، بیش از ۹۰ درصد از جمعیت قادر به پرداخت هزینه رژیم غذایی سالم نیستند و حمله روسیه به اوکراین بحران را عمیق تر کرده است.
پیش بینی می شود که جمعیت جهان در نوامبر سال ۲۰۲۲، از ۸میلیارد نفر فراتر رود و خیلی از کشورهایی که سریع ترین رشد را دارند، از نظر غذایی ناامن هستند.
جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰، احیانا ۳۵ درصد افزایش خواهد یافت و برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای غذا، تولید محصولات زراعی باید دو برابر شود. با توجه به این که کشاورزی یکی از بزرگ ترین عوامل انتشار گازهای گلخانه ای است، این افزایش در تولید محصول نیز باید از نظر زیست محیطی پایدار باشد.
با تشدید اثرات تغییرات آب وهوایی و افزایش تقاضای غذا، کاهش ضایعات موادغذایی، ایجاد زیرساخت های کشاورزی مقاوم در مقابل آب وهوا و بهبود راندمان کشاورزی، همگی نقش کلیدی در کاهش سطوح ناامنی غذایی ایفا خواهند کرد.




منبع:

1401/07/25
09:30:33
5.0 / 5
560
تگهای خبر: دستورالعمل , سازمان , محصول , مراسم‌
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
بیمه خانه Bime khane