سردار منتظر المهدی مطرح كرد؛

ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی

ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی

بیمه خانه: معاون فرهنگی اجتماعی فراجا در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی را ارمغان روانشناسان و مشاوران عنوان نمود.



به گزارش بیمه خانه به نقل از مهر، سردار سعید منتظرالمهدی در یادداشتی به مناسبت روز روانشناس و مشاور با اعلان اینکه مراتب قدردانیم را از این قشر دغدغه مند و دلسوز در امتداد سلامت روان جامعه اعلام می دارم، اظهار داشت: حضور و فعالیت روانشناسان و مشاوران در سازمان بزرگ انتظامی کشور نیز منشاء خیر و مفید فایده بوده است.
وی در ادامه یادداشت تصریح کرد: بیش از یک سده از جای گرفتن روان شناسی «علم النفس» در متون دانشگاهی ایران می گذرد وزمینه برای نشر و اشاعه این رشته علمی نوپا در کشورمان فراهم شد؛ در این سال ها روان شناسی و متعاقب آن مشاوره، به تدریج قلمرو کاربست خودرا به خیلی از حیطه های حیات فردی و اجتماعی مردمان این دیار بسط و گسترش یافته بگونه ای که اینک کمتر حیطه اجتماعی، سازمانی، بین فردی و فردی را می توان نشان کرد که در آن روانشناسان ایفای نقش نکرده باشند.
وی اظهار داشت: اینک گروهی از روان شناسان در قلمروهای آموزشی و یادگیری به معلمان و مربیان می آموزند تا کارهای آموزشی و تربیتی خودرا به نحوی سامان دهند که بهتر از همیشه به ایجاد «شخصیت» و منش کودکان، نوجوانان و جوانان این سرزمین یاری رسانند. گروهی دیگر از آنان، به همراه مشاوران و روان پزشکان، در کلینیک ها و درمانگاه های خصوصی و عمومی صبورانه و حرفه ای چم و خم «کنار آمدن» با رنج های ناگزیر زندگی و فروکاستن از آلام حاد و مزمن روان را به درمانجویان یاد می دهند. آنان با بهره جستن از دانش بالینی و مشاوره ای خویش روان یاری گیرندگان را شفا می بخشند و ذهن آنان را پذیرای تجارب نو و کامرواساز می کنند.
منتظر المهدی اظهار داشت: خدمات روان شناسان و مشاوران، خصوصاً در این سالیان، بسیار فراتر از این دو قلمرو آموزشی و درمانی (تراپی) رفته است؛ اکنون دهها روانشناس در صنایع، کارخانجات، موسسات اجتماعی، سازمان های نظامی و سازمان پلیس حضور دارند و با دانش روان شناختی خود (از روان شناسی اجتماعی گرفته تا روان شناسی صنعتی و سازمانی و روان شناسی نظامی و جز آن) به مدیران کمک می کنند تا منابع انسانی خویش را بگونه ای به کار گیرند که هم رضایت و سلامت و انگیزش آنان فرونی یابد و هم راندمان و عملکرد سازمان افزایش یابد.
وی بیان داشت: ما درسازمان پلیس خیلی از موفقیت های خودرا مرهون کوشش های حرفه ای و مسئولانه ی روان شناسان و مشاورانی هستیم که در جای جای این سازمان بزرگ (از پلیس آگاهی تا گزینش و دانشگاه ها و مراکز آموزشی و کلانتری ها و بیمارستان ها و مراکز مشاوره و …) به ایفای نقش می پردازند و به گره گشودن از مشکلات مردم و کارکنان یاری می رسانند.
سردار سعید منتظرالمهدی اضافه کرد: حاصل تلاش بیش از ۱۸۰۰ مشاور در ۱۱۰۰ کلانتری و ۵۵ مرکز مشاوره، همانا صلح و سازش ۷۰ درصدی در پرونده های ارجاعی است؛ پرونده هایی با اختلافات چندین ساله به دست و تدبیر روانشناسان و مشاورانِ معاونت فرهنگی و اجتماعی مستقر در کلانتری ها و مراکز و دوایر مشاوره حل و فصل گردیده و در نهایت از حجم ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی کاسته شده است.
معاون فرهنگی اجتماعی فراجا اشاره کرد: در آخر باید قدردانِ روان شناسان و مشاورانی باشیم که با ارائه دامنه وسیعی از خدمات حرفه ای و تخصصی، سهم سترگی در پویایی و توسعه و سلامت جامعه دارند؛ همانانی که رنجمان را تسکین می بخشند و راه و روش خوشبخت زیستن، فضیلت مند بودن و شکوفا شدن را پیش رویمان قرار می دهند.

1403/02/11
11:40:37
5.0 / 5
381
تگهای خبر: آموزش , انتظامی , پلیس , پلیس آگاهی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
بیمه خانه Bime khane