شهردار تهران :

نه شهر آباد تحویل گرفته ایم و نه ویران تحویل می دهیم

نه شهر آباد تحویل گرفته ایم و نه ویران تحویل می دهیم

شهردار تهران از تحمیل هزینه ماهانه 100 میلیارد تومان در بخش حمل و نقل شهرداری تهران با شیوع ویروس کرونا ویروس آگاهی داد.


به گزارش بیمه خانه به نقل از ایسنا، پیروز حناچی در نشست خبری امروز دوشنبه که با حضور معاونین خدمات شهری و امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد، اظهار داشت: معاونت خدمات شهری و معاونت اجتماعی شهرداری تهران دو حوزه گسترده شهرداری شمرده می شود. خیلی از بوستان هایی که در این دوره مدیریت شهری راه اندازی شده است برج باغ هایی بودند که قرار بود برای آنها پروانه صادر شود اما با تدبیر به بوستان ها تبدیل شدند.
وی اضافه کرد: در خیابان ولیعصر از موضوعات محوری است که از نیمه دوم سال ۹۶ این خیابان بواسطه درختان چنار که ۱۸ هزار اصله بود و در طول ۲۰ کیلومتر تنها ۶۰۰۰ درخت از آن باقیمانده بود. ظرف مدت سه سال بیش از ۳۰۰۰ درخت در این راه کاشته شد که نقش بسیار موثری داشتند.
شهردار تهران افزود: شهرداری تهران در طول این مدت مسئولیت های مضاعفی را تقبل کرده، برای مثال بوستان های جنگلی که نگهداشت آنها خصوصاً در فصول مختلف و سالهای خشکسالی و ترسالی نیازمند شیوه خاصی است و بر عهده سازمان جنگلها و مراتع است؛ اما باتوجه به شرایط دولت این سازمان امکان نگهداری این جنگلها را نداشت. پس شهرداری تهران این کار را پذیرفت.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به میادین میوه و تره بار در شهر تهران اشاره نمود و اضافه کرد: در ارزیابی هایی که از خدمات ارائه شده شهرداری تهران از طرف شهروندان انجام شده میزان رضایتمندی مردم از عملکرد این سازمان مناسب بوده و ۳۰ تا ۳۵ درصد قیمت های محصولات ارائه شده در میادین نسبت به سطح شهر متناسب تر بوده است.
وی به توسعه کمی و کیفی سازمان آتش نشانی اشاره نمود و اضافه کرد: خوشبختانه توسعه خوبی در تجهیزات و تعداد ایستگاه ها انجام شده و نتیجتا شرایط این سازمان با پیش از حادثه پلاسکو اصولا قابل قیاس نیست.
شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به موضوع توافق اورژانس با سازمان آتش نشانی اشاره نمود و اضافه کرد: بی شک در آتش سوزی های سنگین مجروح وجود دارد. پس توافقی با اورژانس حاصل شد که علاوه بر کاهش زمان رسیدن اورژانس به محل حادثه با بهره بردن از پدهای هلیکوپتری امکان انتقال مجروحین توسط بالگرد برقرار شد. بی شک نقش این پدهای هلیکوپتر در زمان بحران بیشتر مشخص خواهد شد.
حناچی با اشاره به شیوع ویروس کرونا ویروس و هزینه هایی که این اپیدمی به شهرداری تهران متحمل کرده است اظهار داشت: حدود ۱۵۰ تا ۱۷۰ نفر روزانه در وضعیت عادی تعداد متوفیان شهر تهران بوده که توسط سازمان بهشت زهرا مدیریت می شده، اما در وضعیت کرونا روزانه تعداد این متوفیان به دو برابر افزوده شد. موضوعی که قابل مقایسه با سایر نقاط جهان بود اما کاری که بهشت زهرا(س) انجام داد در تاریخ این سازمان باقی خواهد ماند. این سازمان در کمال احترام و انجام شرعیات کوشش کرد گامی در جهت تصلی و همکاری با خانواده ها داشته باشد.
وی با تاکید بر این که در حوزه زیباسازی جور سازمان های متولی فرهنگ را سازمان زیباسازی به دوش می کشد اضافه کرد: ما در وضعیت عادی و شرایط بحران در این عرصه اقداماتی را انجام دادیم که تعدادی از آنها در سطح ملی قابل توجه است. مثلا در موضوع هواپیمای اوکراینی شهرداری اقدامی که انجام داد از بسیاری اتفاقات بعدی جلوگیری کرد. در حوزه بین الملل نیز در حادثه دانشگاه کابل اقدام شهرداری تاثیر فراملی داشت که مورد تقدیر بسیاری در سازمان های بین المللی شد. ویدیو مپینگ میدان آزادی نقش بسیار مهمی را ایفا کرده و اساسا با ظرفیت های هنری بیشتر این کار را ادامه خواهیم داد. در حوزه حمل و نقل و مصرف سوخت نیز از ساختمان های خود شهرداری کار بهره گیری از انرژی های تجدید پذیر را شروع و ادامه خواهیم داد. بی شک تلاش می نماییم موضوعات شهر با نگاه اجتماعی دنبال شود.
حناچی با اشاره به تلاش شهرداری برای توجه به موضوع محله محوری و اجرای پروژه های محله محور اظهار داشت: در سال قبل ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه های محله محور در نظر گرفتیم و برای سال جاری نیز همین میزان اعتبار برای پروژه ها اختصاص پیدا می کند که نقش بسیار تاثیرگذاری در ارائه خدمات به مردم دارد.
وی اضافه کرد: اساسا حس تعلق مردم به شهر موضوعی است که آنها را به شهروندان مشارکت پذیر تبدیل می کند. پس این مسئله توسط شهرداری تهران پیگیری خواهد شد. در مورد گرمخانه های شهر تهران نیز خوشبختانه دو سال است که برمبنای سرمای فصل زمستان ما فوتی نداشته ایم و تلاش می نماییم در این بخش التیام بخش باشیم. از طرف دیگر تلاش شهرداری این بوده که اقدامات با بهره گیری از خلاقیت ارزانتر اجرائی شود. کاهش اختلاف شمال و جنوب شهر و همین طور کاهش هزینه های اداره شهر حالا کاملا ملموس است. در مورد کرونا نیز حوزه های مختلف خدمات شهری به شدت در موضوع درگیر بودند اما خوشخبتانه با کاهش تعداد فوتی ها در تهران از ورود ۱۶۰ تا ۱۷۰ نفر به حدود ۴۰ نفر شرایط بهتر شده و امیدواریم این روند نزولی ادامه پیدا کند.
شهردار تهران در پاسخ به سوالی درباب کودکان کار در سطح شهر تهران و افزایش آنها اظهار داشت: کودکان کار و کودکان زباله گرد دو موضوعی هستند که باید از یکدیگر جدا شوند. اساسا ما با موضوع کودکان زباله گرد مقابله خواهیم کرد و هم اکنون نیز تعداد آنها کاهش پیدا کرده اما در حوزه کودکان کار گستردگی بسیاری وجود دارد و این کار فراتر از شهرداری تهران است.
وی درباب فروش ساختمان اقدسیه اظهار داشت: در کشور برمبنای قانون عمل می نماییم و الزام قانونی در مورد ساختمان هایی که ثبت ملی شدند وجود دارد. شهرداری روزانه ممکنست صدها ملک را بفروشد و یا برمبنای ماموریت های خود املاکی را خریداری کند. خیلی از آثار در تهران توسط شهرداری مرمت و سپس ثبت ملی شده اند اما ملک اقدسیه هر چند که ملک فاخری بود اما قدمت زیادی نداشت و ثبت ملی هم نبود.
شهردار تهران درباب حادثه ساختمان کلینیک سینا اطهر و خبر انفصال خدمت یکی از معاونان شهردار تهران در این حادثه اظهار داشت: نکته اساسی این است که اتفاقی که روی داد ریشه قانونی دارد. در قوانین ما آمده مطب های پزشکی می توانند در پلاک های مسکونی شکل بگیرند. این قانون در سال ۶۵ اصلاح گردید و به مطب های پزشکی و حرفه های وابسته نیز اجازه داده شد که در پلاک های مسکونی فعالیت کنند. نتیجه این امر ایجاد کلینیک ها در واحدهای مسکونی بود. در مورد این پرونده گزارشی برای تخلفات ریاست جمهوری رفته بود و خبری هم در مورد رأی بدوی این مساله منتشر گردید که اعتراض بر روی آن انجام شده تا در تجدید نظر رای قطعی صادر شود اما بی شک تا کنون هیچ رأی قطعی برای هیچ یک از مسئولین شهرداری تهران صادر نشده است.
شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری درباب هزینه های شیوع ویروس کرونا ویروس که به شهرداری تهران تحمیل شده، اظهار داشت: برآورد اولیه ما در حمل و نقل نشان میدهد ماهیانه ۱۰۰ میلیارد در بخش های مختلف حمل و نقل به شهرداری تحمیل شده هر چند که در ساعات پیک در اتوبوس و مترو با مشکل مواجه هستیم، اما زمانی که کرونا حل شود نیز تعداد مسافران ما به پیش از اپیدمی بر نمی گردد. پس رقم های سنگینی در این عرصه وجود دارد، خیلی از کلانشهرها در دنیا که وضعیت اقتصادی بهتری دارند رقم های زیادی را از دولت دریافت نمودند اما شهرداری تهران در این عرصه کمکی از دولت دریافت نکرده است.
حناچی درباب اظهار نظر تعدادی از اعضای پیشین شورای شهر تهران درباب تحویل شهری آباد به این دوره مدیریت شهری و تحویل شهری ویران برای دوره بعدی اظهار داشت: ما نه شهر آباد تحویل گرفته ایم و نه ویران تحویل می دهیم. ما سعی کردیم راهبردها را اصلاح نماییم. حرف و عمل ما باید منتطبق باشد و در این راستا سعی کردیم برنامه های عملیاتی در امتداد شعارمان باشد. اساسا کسانی که در دوره قبل کار کرده اند نیز تلاش کردند وضعیت بهتر شود.
شهردار تهران درباب ارزیابی معاونت اجتماعی شهرداری تهران نیز اظهار داشت: میان معاونت خدمات شهری و معاونت اجتماعی تفاوت های عمده ای وجود دارد. ما در خدمات شهری مسئولیت و اختیارات را توأمان داریم اما در معاونت اجتماعی همه اختیارات و مسئولیت ها با ما نیست اما شهرداری تلاش می کند با نگاهی فرهنگی به مشکلات خود بپردازد تا عارضه های کمتری داشته باشد.
حناچی درباب تبلیغات انتخابات نیز اظهار داشت: شهرداری فضای تبلیغات انتخابات را همچون دوره های گذشته فراهم می آورد. در مورد ریاست جمهوری نیز اگر درخواستی از ما صورت گیرد تلاش می نماییم بصورت متناسب و عادلانه شرایط را فراهم نماییم.
ادامه دارد...


1400/03/10
22:49:07
5.0 / 5
1200
تگهای خبر: آتش سوزی , اعتبار , تجهیزات , حمل و نقل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
بیمه خانه Bime khane